www.meijadesign.se

KÖP- OCH LEVERANSVILLKORNär du handlar hos Meija design godkänner Du automatiskt följande köp - och leveransvillkor:


Tillämplighet

Dessa köpvillkor är tillämpliga i fall Svensk eller annan tillämplig lag ej föreskriver villkor som är i konflikt med densamma. För privatkonsumenter gäller Konsumentköplagen samt Distansavtalslagen.

Beställning

Alla beställningar sker via webshopen på Meijdesign.se

Är du återförsäljare och vill beställa, kontakta då info@meijadesign.se

Är beställaren under 18 år skall målsmans tillstånd inhämtas av beställaren innan köpet genomförs. Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att Meija design lider ekonomisk eller annan skada polisanmäles.

Sekretess

När Du som kund lägger Din beställning godkänner Du också att Meija design sparar och lagrar kunduppgifter i ett kundregister för behandling av ordrar/beställningar samt ev. kunduppföljning. Meija design lämnar ej ut uppgifterna till tredje part. Önskar Du som kund att raderas ur kundregistret, kontakta info@meijadesign.se.
Detta gäller om inget oförutsett inträffar som t.ex dataintrång, datavirus, stöld e.t.c. som står utanför Meija designs kontroll. 

Priser

Alla priser hos meijadesign.se är angivna i svenska kronor inklusive moms.
Priset är det som anges när du gör din beställning. Vi har inget lägsta beställningsbelopp,
alla beställningar är välkomna och fraktkostnaden är 19 kr oavsett hur många produkter du än köper. 

Betalning

Meija design har ett betalningsalternativ. När Du gjort din beställning länkas Du vidare till Payson
som tar hand om Din betalning.

Leveranstider

Meija design packar och skickar normalt din order inom 1-2 dagar efter du beställt Dina varor! Enligt Posten bör Du ha Dina varor inom 1-2 dagar.

Leveranser

För närvarande säljes smyckena endast inom Sverige.

Avbeställning

Avbeställning av order är möjlig utan kostad för kund fram till den tidpunkt ordern behandlats. Avbeställning efter det att ordern behandlats är ej möjlig. Du som kund är i fall vi behandlat Din order i samtliga fall skyldig att mottaga försändelsen. En avbeställning är ej giltig förrän bekräftelse mottagits från oss. Ångerrätt

Enligt Distansavtalslagen har du som privatperson rätt att ångra ett köp inom 14 kalenderdagar från mottagandet. För att begära ångerrätt enligt Distansavtalslagen kontaktar Du info@meijadesign.se. 
Vi kräver att varan är oanvänd och returneras i originalförpackning med eventuella originalhandlingar. Önskar du returnera en vara står du själv för returfrakten. Efter det att vi har mottagit och kontrollerat varan återbetalar vi varans värde till dig. Vi löser inte ut försändelser som återsänds utan att vara fullt frankerade.

Reklamationer 

Enligt konsumentköplagen har du tre (3) år på dig att reklamera ett ursprungligt fel på en vara. Varan kan bara reklameras om felet är ursprungligt, såsom fabrikationsfel eller något annat fel som varan hade innan du fick den. Undantag kan göras för fel som man inte rimligen kan hävda har funnits redan vid köpet. Exempelvis fel som beror på olyckshändelser, vanvård, onormal användning eller fel som du själv orsakat.

Vid reklamation av en vara gör vi alltid en enskild bedömning av hur den ska hanteras. Vanligast är att varan repareras men den kan även i vissa fall bytas mot en vara. Endast i undantagsfall går köpet tillbaka.

Skydd av personuppgifter

Vid beställning skapar vi ett konto åt dig i vår butik där vi lagrar och använder dina uppgifter i syfte att kunna fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Du kan se och ändra all information vi lagrar om dig samt välja att radera ditt konto kan när som helst. 

Vi delar inte dina uppgifter med någon tredje part.

Om du har frågor gällande vår hantering av dina personuppgifter så kontakta kundservice på 
info@meijadesign.se.